Активности стејкхолдера

Ова страница садржи све релевантне информације о активностима стејкхолдера пројекта Јачање заштите потрошача у Србији.

14. 05. 2012. Допринос студената Правног факултета изради Стратегије заштите потрошача 2012-2017.

Презентација студије о моделима институционалног устројства система заштите потрошача

У среду 16. маја са почетком у 17 сати, на Правном факултету Универзитета у Београду (сала за конференције) одржаће се јавна презентација студије тима студената Правног факултета о моделима институционалног устројства система заштите потрошача, која ће представљати допринос студената изради Националне стратегије заштите потрошача 2012-2017.

детаљније »
07. 05. 2012. Сајам организација цивилног друштва

Агенција за европске интеграције и сарадњу са удружењима позива сва удружења и остале непрофитне организације да учествују на трећем Сајму организација цивилног друштва, који ће се одржати 24. и 25. маја, на Тргу Николе Пашића у Београду.

детаљније »
23. 04. 2012. Одржан Округли сто: Шта политичари обећавају потрошачима

У суботу 21. aприла, 2012.године у Медија центру у Београду одржан је Округли сто на тему Шта политичари обећавају потрошачима, којом приликом су о потрошачким темама говорили представници изборних листа за предстојеће изборе 6.маја, 2012.године.

детаљније »
19. 04. 2012. Министарство покренуло интернет страницу о заштити потрошача

Одељење за заштиту потрошача при надлежном министарству, у сарадњи са пројектом Јачање заштите потрошача у Србији лансирало је интернет страницу www.zastitapotrosaca.gov.rs  као универзалну платформу за информисање јавности о правима потрошaча.
 

детаљније »

Удружења потрошача: