Активности стејкхолдера

Ова страница садржи све релевантне информације о активностима стејкхолдера пројекта Јачање заштите потрошача у Србији.

03. 09. 2013. АПОС у пројекту Мрежа братимљених градова

АПОС је од 16 до 18. јула у Новом Саду био домаћин колегама из Тузле, Осијека и Печуја на скупу који је у Новом Саду окупио удружења цивилног друштва на тему "Права потрошача у региону Југоисточне Европе и европске праксе".

детаљније »
15. 07. 2013. Потписан споразум о сарадњи између Националне службе за заштиту потрошача Мађарске, ЦЕПС-а и жупаније Чонград

Дана 06.јуна 2013. године у Сегедину је одржан састанак којем су присуствовали представници Националне службе за Заштиту Потрошача Мађарске, Центра потрошача Србије (ЦЕПС) и владиног уреда Жупаније Чонград, поводом потписивања Споразума о сарадњи.

детаљније »
11. 07. 2013. Истраживање о мобилности у Европи

Центар потрошача Србије (ЦЕПС) спроводи "Истраживање о мобилности у Европи" које има за циљ да покаже ставове грађана о степену и квалитету мобилности.

детаљније »
03. 07. 2013. Европска комисија препоручује државама чланицама да обезбеде механизме колективне правне заштите

Европска комисија је одредила низ основних, заједничких и необавезујућих принципа за механизме колективне правне заштите у државама чланицама Европске уније, који би омогућили грађанима и предузећима да остварују своја права гарантована законима Европске уније.

детаљније »

Удружења потрошача: