Правила коришћења

Овај сајт је постављен од стране European Profiles S.A. и конзорцијума (Власник) да обезбеди информације везане за пројекат Јачање заштите потрошача у Србији.
Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Републике Србија је директан корисник пројекта.

Сајт има за циљ да обезбеди правовремене и тачне информације. Уколико се информације о евентуалним грешкама у садржају доставе Власнику, биће спроведена провера тачности података и покушај за отклањање грешака.

Међутим, ни власник ни његови извођачи не прихватају одговорност или било какву обавезу у вези са информацијама на овом сајту.

Информације на овом сајту:
- су искључиво опште природе и не односе се на специфичне околности било ког појединца или организације;
- не представљају професионални, инвестициони или правни савет (ако вам је потребан конкретан савет за Ваш проблем, увек треба да консултујете одговарајућег квалификованог стручњака);
- нису нужно свеобухватне, потпуне, тачне или ажурне;
- су у неким случајевима повезане другим (екстерним) сајтовима над којима Власник и његови извођачи немају контролу и за које не преузимају никакву одговорност.

Тежња Власника и његових извођача је да што је могуће више умање прекиде изазване техничким грешкама. Међутим неки подаци или информације на нашем сајту могу бити креирани или структурирани у датотекама или форматима који нису имуни на грешке и екстерне нападе, и стоге не може се гарантовати апсолутни континуитет сервиса и отпорност на такве проблеме.
Власник нити извођач радова не прихватају било какву одговорност у погледу проблема насталих као резултат коришћења овог сајта или било којих повезаних спољних веза.

Овај пројекат је финансиран од стране Европске Уније. Ставови изнети у овом сајту не одражавају нужно ставове Европске комисије.


Ауторска права

Овај сајт је развијен од стране агенције MaxNova Creative за European Profiles S.A. и конзорцијум.
Репродукција садржаја је дозвољена, под условом да је се наведе извор, осим ако није другачије назначено.
У случајевима где је неопходна претходна сагласност за умножавање или коришћење текстуалних или мултимедијалних информација (звук, слике, софтвер, итд), таква сагласност ће поништити горе наведену општу дозволу, те ће јасно назначити сва ограничења употребе.

Све робне марке поменуте на овом сајту су власништво њихових власника.